Safari Afrika Reis

Published Mar 02, 22
3 min read

Zuid-afrika - Rondreis Op Maat - Around The World Travel

Het is zonde om Zuid-Afrika te bezoeken om je vervolgens te concentreren op alleen Kaapstad of het Krugerpark. Zuid-Afrika is namelijk veel meer dan dat. Wij reisden door Zuid-Afrika en dat had makkelijk langer gekund. Als je gaat backpacken in Zuid-Afrika raden we aan om te gaan. Eigenlijk is dat al te kort, maar in 3 weken kun je de mooiste bezienswaardigheden zien.

Als je langer kunt reizen doe dit dan. Je komt immers niet elke dag in Zuid-Afrika. Een ander advies is om je reis niet te vol te plannen. Amboseli. Wij krijgen reisschema’s doorgestuurd met planningen van (echt waar). Dit is niet alleen heel erg benauwend (en backpacken gaat juist om !), zo’n planning klopt bijna nooit met de werkelijkheid.

Goedkope vakantie Zuid-Afrika   Low-budget reizen en rondreis Kaapstad  South AfricaRondje Kaap: met kinderen naar Zuid-Afrika - Gezin op Reis


Zo vonden bij Drakensbergen ontzettend tof waardoor we langer bleven. St. Lucia daarentegen vond ik waardoor we snel verder reisden. #8 Reis tijdens deze maanden Backpacken in Zuid-Afrika is leuk, maar het is nog leuker als je goed weer hebt. De beste maanden om Zuid-Afrika te bezoeken is afhankelijk van wat je wilt doen, maar over het algemeen zijn de maanden de beste maanden om het land te bezoeken.

Reizen In Zuid-afrika: 11 Dingen Die Je Vooraf Moet Weten

Toch is dit niet voor iedereen de beste reistijd. Als je komt voor safari’s en het , zijn andere maanden namelijk beter. Zuid-Afrika kent eigenlijk twee seizoenen. De zomer en de winter. Die twee seizoenen zijn precies het tegenovergestelde als die in Nederland. De zomer loop van december tot en met maart en de winter grofweg van juni tot en met september.

Het is dan winter in Zuid-Afrika, maar je kunt alsnog genieten van een aangename 20°C. #8 De mooiste backpackroute Wij hebben onze route door Zuid-Afrika voor je uitgewerkt. Het is een goede leidraad voor je reisplanning. Uiteraard kun je de route zo invullen als je zelf wil. Wij hebben hier 4,5 week over gedaan.

Hoe bereid ik me voor op mijn reis?   Riksja Zuid-AfrikaReizen in Zuid-Afrika: 10 dingen die je vooraf moet weten - REISJUNK


Een vakantie in Zuid-Afrika, wie droomt er niet van? Strandwandelingen langs de kust, wijntjes proeven bij zonsondergang, de Tafelberg beklimmen bij zonsopkomst en natuurlijk op safari in het Kruger Park of een van de andere mooie safariparken? Slechts een paar dingen die een vakantie in Zuid-Afrika onvergetelijk maken. Laatste update: september 2019.

Zuid-afrika Rondreis Reviews Reisbrigade - Reiservaringen Van

Ook zijn er mogelijkheden om in Zuid-Afrika (van Kaapstad naar Johannesburg) per trein te reizen, een optie die niet veel mensen kennen (Marsa Alam). En dan is er nog het gezelschap: gaat het om een groepsreis, een huwelijksreis, een reis voor je jaarclub of een kindvriendelijke vakantie met het hele gezin? Let op: houd er rekening mee dat sinds juni 2015 de regels voor het reizen met kinderen (De Big Five…Heb je ze al gezien? Of staat Zuid-Afrika nog op jouw bucketlist? In het maak je een goede kans om ze alle 5 tijdens een safarireis te spotten. Met een beetje geduld en wat geluk kun je met eigen ogen deze toppers bewonderen: . Het Nationaal Park Kruger is een plek die je gezien moet hebben tijdens een reis naar Zuid-Afrika! Wij zetten onze 8 tips voor de perfecte safari-experience voor jou op een rij: .

Navigation

Home

Latest Posts

Safari Afrika Reis

Published Mar 02, 22
3 min read

Pharos Reizen Finland Winter

Published Feb 28, 22
10 min read